Parhaat selaimessa pelattavat fantasiamoninpelit

Virtuaalisesta maailmasta on tullut uudelle sukupolvelle todellisuuden korvike. Ja miksi ei, sillä nykyään tylsää arkeamme täytyy piristää jollakin tavalla ja verkkomaailman virtuaalitodellisuus tarjoaa pääkopallemme vahvoja stimulantteja. Fantasiaan perustuvat verkossa pelattavat moninpelit tarjoavat monille kanavan virtuaalisen maailmaan, missä mikä tahansa on mahdollista, milloin vain.Myönnettäköön, että MMORPG-pelimaailman parhaat edustajat ovat visuaalista erittäin näyttäviä ja pelillisesti huippuluokkaa. Toisaalta näissä peleissä menestyminen vaatii harjoittelua ja asialle omistautumista. Tästä syystä selaimessa pelattavat fantasiamoninpelit ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia pelaamisesta ja saada hieman aivojumppaa. Näin ollen esimerkiksi DotA 2, League of Legends ja World of Warcraft jääköön pois tästä listasta. Tässä muutama esimerkki mainiosta selaimessa pelattavasta pelistä:

Laadukkaita vaihtoehtoja riittää

Arcuzin tarina muistuttaa kaukaisesti Zelda-pelejä ja tämän takia voit huomata pelaavasi sitä tuntikausia. Grafiikat voisivat olla hyvinkin toisen sukupolven pelikonsoleista, mutta paras ominaisuus pelissä on kuitenkin pehmeällä kädellä suunniteltu peliympäristö ja kauniit animaatiot.Monster’s Den on rehellisesti sanottuna peli jota kaikkien täytyy pelata. Miksi? Koska pelissä on aseita, paljon aseita. Myös moninpeliominaisuus tuo enemmän jännitystä jokaiseen peliin. Sama pätee Sonny peliin, jossa tehtävänä ei ole tutkia ympäristöä vaan hutkia vihollisia. Pelin edetessä saat käyttöösi uusia aseita joilla hutkiminen on entistä mukavampaa.Jos etsit silmiä hiveleviä grafiikoita, Dragon Age Journeys on sinun valintasi. Biowaren pelit ovat aina ulkonäöltään kauniita mitä mahtavammalla pelitarinalla ja tietenkin taisteluilla. Sama pätee King’s Island -peliin.

Fantasiapeleistä voi ansaita myös rahaa

Selaimessa pelattaville fantasiapeleille löytyy myös toinen varsin mielenkiintoinen vaihtoehto: Nimittäin nettikasinoiden kiehtovassa maailmassa löydät varmasti pelejä, jotka ovat saaneet vaikutteita fantasiamaailman kestosuosikeista. Esimerkiksi Betssonin fantasia-aiheiset pelit ovat päräyttävällä 3D-grafiikalla varustettuja videoslotteja. Laajasta valikoimasta löydät lukemattomia eriteemaisia pelejä. Paras esimerkki Betssonin fantasia-aiheisista peleistä on kuitenkin ehdottomasti Merlin’s Magic Respins: kuten nimestä osaat jo varmasti arvata, pelin teema seuraa Merlin-taikurin seikkailuja.Valinnan puutetta sinulla ei varmasti tule olemaan. Kuten jo aiemmin mainittiin, verkkomaailman ulottuvuudessa löydät mitä ihmeellisimpiä pelejä, joista voi myös voittaa rahaa.