Pelaa iPhonellasi – suojaa näyttösi

iPhone on käyttöjärjestelmältään ja suoristuskyvyltään loistava älypuhelin pelaamiseen. Applen älypuhelimilla ja tableteilla onkin vahva etulyöntiasema älypuhelinpelialalla laitteistonsa, ohjelmistonsa ja tehokkaan prosessorinsa vuoksi. Uusimpien iPhone puhelimien prosessori pystyy tarjoamaan konsolitason grafiikkakokemuksen.

On tunnettu tosiasia, että kehittäjät suosivat Applen iOS-käyttöjärjestelmää suhteessa Android-käyttöjärjestelmään pelien julkaisualustana. Yleensä pelit julkaistaan ensin iOS-alustalle. Kaukana on myös ne ajat, jolloin puhelimella pelattiin matopelin kaltaista yksinkertaista näpyttelypeliä. Nykyään voit pelata esimerkiksi Call of Dutya iPhonella samoilla grafiikoilla kuin konsolilla pelaisit.

Monet ovat ainakin kerran tai pari ladanneet iPhoneensa App Storesta jonkun mobiilipelin. Mobiilipelaamista harrastetaan useimmiten sen helppouden vuoksi. Voit käytännössä pelata missä vaan ja pelit ovat nykyään yhä useammin sinulle jo tuttuja konsoli- ja PC-puolelta.

Suojaa puhelimesi näyttö

Pelatessasi puhelimellasi on selvää, että pidät sitä silloin myös paljon kädessäsi. Tämä tarkoittaa entistä enemmän tilanteita, joissa puhelimesi näyttöön voi tulla kolhuja. Kolhujen ei tarvitse olla suuria naarmuttaakseen tai pahimmassa tapauksessa rikkoessaan puhelimesi. Onkin itsestään selvää, että aina on kannattavaa hankkia iPhonesi näytön suojaksi suojakalvo. Suojakalvoja on hyvä valikoima netissä hyvä valikoima netissä.

Suojakalvot maksavat vähän yli kymmenestä eurosta ylöspäin ja niistä todellakin on apua. Pelaamisessa häiritsee jo aivan pienikin naarmu. Näytön vaihtaminen maksaakin jo paljon enemmän. Vanhimpien mallien näytön korjaus tai vaihto maksaa huoltoliikkeestä riippuen noin 150 euroa ja uusimpien alkaen 350 euroa. Näytön suojaamisessa on siis kysymys pienestä investoinnista, jota et varmasti tule katumaan.